Cautare

1035 de rezultate pentru "accidente arad" (8.07 secunde)
Un avion MiG-21 LanceR si un elicopter IAR 330-Puma s-au prabusit, opt oameni au murit in cele doua accidente aviatice.
Incepind de luni si pina duminica nu a existat zi in care sa nu se vorbeasca despre accidente de circulatie. Este pentru a doua oara cind scriu despre soferi inconstienti, strazi pe care nu se poate merge si accidente cu multi morti si raniti.
Statistic, in luna august au loc cele mai multe accidente. Titi Aur, expert in conducere defensiva, a explicat la Antena 3 care sunt principalele cauze ale tragediilor de pe soselele din Romania, dar si motivul pentru care Autostrada Soarelui a devenit drumul mortii.
numarul mare de accidente din Romania este cauzat de starea proasta a drumurilor, de lucrarile de intretinere intarziate peste termen, de lipsa soselelor de centura si de utilitatea mult prea mica atribuita autostrazilor.
accidente, accidente de munca, sinucideri sau alte morti care pot fi catalogate drept subite. Instrumentarea dosarelor avand ca obiect mortile suspecte are rolul de a stabili existenta sau inexistenta unei infractiuni contra vietii.
Se va actiona, in principal, pentru combaterea neregulilor care au dus, in ultima perioada, la producerea unor grave accidente de circulatie: ... In ultimele 24 de ore, au fost inregistrate 26 de accidente grave, soldate cu 5 morti si 24 de raniti.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea.
In 2010, in Romania, au avut loc 9.213 accidente grave. ... Atunci, s-au produs 10 213 accidente grave, soldate cu 2797 morti si 9096 raniti grav.
Avem multe accidente stupide pe sosele Seful politiei rutiere, Lucian Dinita, a declarat ca Romania se afla sub media Uniunii Europene in ceea ce priveste numarul accidentelor. ... De exmplu, in lunia iulie a anului trecut, media a fost de 30 de accidente pe zi.
Actiunea "Speed Operation" se desfasoara in perioada 22-28 august sub egida Tispol si are ca scop reducerea numarului de accidente provocate de viteza excesiva si asigurarea unui climat de siguranta rutiera.
Sunt persoane care si-au achizitionat propriile trotinete pentru a le folosi in orasul aglomerat. Insa, in lipsa infrastructurii pentru trotinete, apar tot mai multe accidente cu implicarea acestora.
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal.
Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea.
Aflat la Arad, Emil Boc, candidat la presedintia PD, a spus: ... Vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur, a avertizat si el ca “vor lua cate o pauza“ membrii Coalitiei care “se joaca“ si vor face “accidente de parcurs“.
Rugam raspundeti telegrafic daca un teren nu e bine demarcat sau nivelat spre a aduce la cunostinta D-lui ministru Caranfil pentru a nu ateriza pe acel teren ce expune la accidente.
Nu de putine ori, din cauza inconstientei lor, se petrec accidente grave. ... In aprilie, unul dintre ei a fost surprins de radar gonind cu 232 de kilometri la ora, pe drumul national 7, intre Arad si Deva.
Presedintele UDMR Arad a declarat ieri ca filiala locala a Uniunii va solicita Aliantei D.A. 25 la suta din posturile de directori ai institutiilor publice din judet, in baza sustinerii politice pe care maghiarii o acorda Aliantei in consiliul judetean si cel municipal.
Bihor, Satu Mare, Arad si Salaj. ... Arad, Salaj, Bihor si Satu Mare, care aveau ca obiect de destinatie constructiile sau comertul cu materiale de constructii.
din Arad sustin ca mai multi directori de institutii publice locale membri ai PSD au solicitat, in ultimele saptamani, sa fie primiti in PNL sau PD, acestora fiindu-le insa refuzate adeziunile.
Si PSD are o Musca Dimitrie Musca a fost reconfirmat presedinte al PSD Arad vineri seara in urma alegerilor care au avut loc in organizatia judeteana a partidului si care au fost supervizate de catre Ion Iliescu si Dan Matei Agathon.Musca a fost presedinte interimar al PSD Arad, numit dupa alegerile locale, cand Dorel Popa - fost primar al municipiului - si-a dat demisia din functie dupa esecul PSD la alegeri in judet.
google-analytics.com